Gratis proefles!

Vacature Personal Trainer/ Coach

Personal Trainer bij Topfitt

Topfitt is een Lifestyle Center in Eersel, anders dan een ‘normale’ sportschool. Wij zijn er voor mensen die serieus aan de slag willen met hun gezondheid en fysiek. Zij worden begeleid door onze personal trainers naar een gezonde leefstijl. Dit omvat echter meer dan alleen trainen; het is het vinden van een balans tussen beweging, voeding, de juiste mindset en voldoende rust. Hierdoor worden onze resultaten behaald.

In onze private gym ruimtes bieden we alle moderne sportapparatuur wat een sporter nodig heeft. Wij geloven vooral in functioneel trainen van het lichaam zodat onze klanten er in het dagelijkse leven de voordelen van plukken. Daarom kijken we naar beweegpatronen in plaats van vaste trainingstoestellen. Alles is gefocust op het behalen van een persoonlijk, maximaal resultaat.

Ben jij onze nieuwe trainer, coach of stagiair(e)

Topfitt is op zoek naar een trainers, coaches en stagiairs die graag mensen motiveren om hun doelen te bereiken en vooral ook kritisch naar zijn/ haar eigen expertise kunnen kijken. We zoeken een trainer en /of een coach die zich verder wil verdiepen in de pijler COACHING! 

Ben je in het bezit van een MILO, Chivo, Bayesian of Dutch HDA opleiding, dan zit je zeker goed op gebied van training. De kans is groot dat we dan dezelfde visie op ons vak hebben. Heb je dat niet, maar wil je wel door ontwikkelen als trainer of coach dan bieden we jou die mogelijkheid! Luciën Klomp, hoofdtrainer en eigenaar van Topfitt, is onlangs uitgeroepen tot ‘Beste Personal Trainer van Nederland’ vanwege zijn visie op het zijn van een personal trainer. Dit biedt de unieke mogelijkheid om veel te leren en nog beter te worden in je passie; mensen helpen fitter en vitaler te worden. Daarnaast krijg je bij ons toegang tot een breed klantenbestand waar je veel ervaring kan opdoen. Een grote plus om jouw carrière als personal trainer een boost te geven.

Dit verwachten we van jou

 • Je bent een personal trainer/coach die kwaliteit, ontwikkeling en zelfstandigheid voorop heeft staan;
 • Je werkt klantgericht en weet mensen in beweging te brengen binnen een professionele setting;
 • Je bent niet bang om fouten te maken en wil alles van a tot z leren/doen binnen een organisatie.
 • Je bent beschikbaar om op een weekenddag te werken en/of in de avond;
 • Je snapt dat het samenwerken, kennisdelen en extra tijd steken in jezelf en de klant, bijdraagt aan een beter resultaat;

Dit mag je van ons verwachten

 • Zelfstandige, vrije functie/rol in een gezellige, transparante en informele sfeer;
 • Aanstelling op ZZP-basis of payroll. Uren en startdatum in overleg. Doorgroei naar loondienst is mogelijk.
  Tariefrange afhankelijk van kennis en ervaring (€17,5 – €30 per uur);
 • Groeimogelijkheden op inhoudelijk vlak, in combinatie met betaalde opleidingen;
 • Werkplezier! Wij vinden het belangrijk om het gezamenlijk leuk te hebben. We doen regelmatig leuke activiteiten en een team overleg moet stimulerend zijn vinden wij.

Solliciteren bij Topfitt

Wil je een keer langskomen voor een (sollicitatie)gesprek? Laat je gegevens achter in onderstaand formulier.

Neem contact op