TopFitt Instagram

Recensies

Succesverhaal!

Hieronder het succes verhaal van Daniëlle de winnares van het online coaching programma (upgrade yourself) van topfitt!

Daniëlle heeft een top resultaat neer gezet (in maar 16 weken) en mag trots zijn op zichzelf!

Wij vinden het super dat we haar foto's met iedereen mogen delen want dit is natuurlijk niet vanzelf sprekend.

Het verhaal:

Jeuh! Wat gaaf! Ik had 16 weken online coaching gewonnen bij Topfitt! Ik had al een jaar niet meer gesport en wilde wel sporten, opletten met eten maar stelde het steeds maar uit.
Ik zat niet lekker in mijn vel, vaak last van een opgeblazen gevoel in mijn buik en moe, lusteloos. Daar moest toch echt eens verandering in komen en hoe gaaf is het dan als je zo'n prijs wint en aan de bak mag gaan.
Ik kreeg eerst een intakeformulier met daarin alles wat ik at, wat beter kon en vooral wat mijn doel was.
Nou, dat was dus wel duidelijk!

Veel mensen om me heen begrepen het niet zo, ik was toch helemaal niet te dik en/of ze wel goed naar mij gekeken hadden.
Ik had het gevoel dat ik constant moest verdedigen waarom ik dit ging doen. Daar baalde ik wel een beetje van..
Ik wilde wat afvallen, strakker worden en vooral mezelf weer fit voelen, iets wat ik iedereen kan aanraden.
Ik kreeg voordat ik begon nog een gesprekje met Lucien over voeding, etiketten leren lezen etc.
Ik heb echt allerlei diëten gevolgd, sapkuren, detoxkuren, atkins, sonja bakker, noem het maar op.
Maar echt etiketten lezen deed ik eigenlijk niet, ik deed gewoon wat er in het boekje stond!

Ik kreeg een trainingsprogramma via de Topfitt-app die Lucien voor mij samengesteld had en ik kreeg een food app waarin ik dagelijks alles in moest gaan vullen wat ik at en dronk.
Zoveel calorieën en dat werd onderverdeeld in een bepaald percentage koolhydraten, eiwitten en vetten.

Ik begon met de trainingen bij Lucien, ik had toch nog geen sportabonnement dus leek het me net zo fijn om bij hem te trainen, dat bleek een heel goede keuze!
Voorwaarde was wel dat ik minstens 3x per week moest gaan trainen anders boek je weinig/minder resultaat.
Ondanks dat ik "druk" was net als iedereen had ik al meteen mijn dagen vastgesteld dat ik zou gaan sporten, maandagavond na het werk en woensdag- en vrijdagochtend meteen nadat ik de kindjes naar school had gebracht.
Dat ging eigenlijk heel erg goed en als ik een keer niet kon kwam ik een dag daarna, geen smoesjes.
De 1e week trainen was pittig, ik was niet gewend om met gewichten te trainen en mijn lichaam was ook niet zoveel gewend.
De 2e week ging al wat beter en ik had de oefeningen beter onder controle.
De 3e week ging goed en ik kon de oefeningen al wat vaker doen of zwaardere gewichten nemen.
De 4e week voelde top! Ik had echt het gevoel dat ik lekker getraind had! Wat ook verslavend werkt.
Elke maand kreeg ik een nieuw trainingsprogramma waardoor je lichaam elke keer weer uitgedaagd werd en je leert grenzen te verleggen, steeds zwaardere gewichten, mijn lichaam voelde sterk en ik was trots dat ik daar nu gewoon 3x in de week zelf aan werkte.
Ondertussen ging het met het juiste voedingspatroon vinden ook steeds beter, in het begin kostte het me wat moeite, zeker ook om aan de benodigde hoeveelheid eiwitten te komen dus ben ik op advies van Lucien elke keer na een training een eiwitshake gaan nemen en dat scheelde weer.
Ondertussen volgde Lucien online mijn voeding en bleef me coachen tijdens de trainingen, zo fijn om toch een stok achter de deur te hebben en als ik vragen had over trainingen of voeding dan hielp hij me daarbij.

Inmiddels heb ik de 16 weken erop zitten en ben ik echt supertrots op waar ik tot nu toe gekomen ben, want ik ben niet van plan om er nu ineens mee te stoppen, dit voelt zo goed!
Ik heb geen last meer van mijn buik, sta 's ochtends fit op en ben niet moe als ik bijvoorbeeld naar de zolder ben gelopen. Kan je nagaan;-)
En natuurlijk neem ik nog steeds weleens dat wijntje en een gebakje maar eigenlijk krijg ik er nu voortaan sneller last van waardoor ik al dat snoepen wel wil laten!

 Ik kan het in ieder geval iedereen aanraden en Lucien is echt een topcoach!
 Ik ben blij dat ik deze prijs heb mogen winnen. — bij Topfitt.

Upgrade yourself veranderde mijn leven

Vorig jaar oktober zag ik een facebook bericht voorbij komen over een online coaching programma van Topfitt. Nieuwsgierig als ik was heb ik een informatief gesprek aangevraagd maar al vrij snel was ik overtuigd. Waar ik niet het geld had voor een personal trainer, was dit een heel ander kostenplaatje.

Aan het begin van het traject moest ik een foto maken, geheel in bikini durfde ik nog niet. Wat voelde ik mijzelf ongemakkelijk. De afgelopen jaren had het feesten toch best zijn uitwerking gehad op mijn lijf en om dat zo op foto te zetten was confronterend. Echter, het gaf wel de motivatie om door te gaan.
 De eerste weken leerde ik veel over voeding. Welke producten zijn nu goed en welke niet. Maar ook leerde ik kijken naar de voedingswaarde. Daarnaast stimuleerde Luciën mij om meer krachttraining toe te voegen aan mijn trainingen omdat dit mijn lichaam beter zou shapen.  Een van de grootste confrontaties was dat ik doordeweeks nog niet eens hele slechte voeding er op na hield, maar in het weekend veelal de boekjes te buiten ging wat mijn harde werk van doordeweeks geheel weg nam. Luciën hield mij een spiegel voor, want al het feesten in het weekend (2 tot 3 dagen per week bier) ging mij niet helpen om strakker in mijn vel te komen. Verbieden deed hij het niet, maar de confrontaties waren voldoende om hier toch langzaam van af te stappen. Even als alle chocolade die ik nuttigde. Ik heb geleerd dat ik gerust een keer een stukje chocolade kan eten zonder negatieve gevolgen. Echter de porties die ik vooraf at waren ongecontroleerd en overmatig.

Gedurende de eerste weken merkte ik al snel de effecten van het gezonder leven op. Ik viel niet alleen af, maar kwam stukken beter in mijn vel te zitten. Ik sliep beter, had minder last van eczeem en mijn overgevoelige darmen bleven rustig.

Luciën als coach is prettig, hij luistert naar mijn wensen maar houd het ook realistisch. Ja het is hard werken en ja je dient het zelf te doen (en ja het vergt geduld..). Hij verbied het je niet, immers alles wat je doet blijven je eigen keuzes maar hij houdt mij wel continue een spiegel voor. In mijn trainingen houd hij rekening met mijn wensen en blessures. Elke paar weken krijg ik een nieuw trainingsschema wat het voor mij afwisselend maar vooral leuk houdt.

Sandra Van de Graaf heeft Topfitt beoordeeld 5 sterren

Goede intensieve persoonlijke begeleiding voor je eigen doelen!!

Hennie Munsterman Brekveld heeft Topfitt beoordeeld 5 sterren

Super trainer, die je telkens weer weet te motiveren.

Ilse Van Kasteren-der Kinderen heeft Topfitt beoordeeld 5 sterren

Topfitt is niet alleen goed in personal training, maar ook tijdens de small group training is de persoonlijke begeleiding erg fijn. Er wordt altijd goed gekeken of je de oefeningen op de juiste wijze uitvoert.

Manon Schepens heeft Topfitt beoordeeld 5 sterren

De groepslessen zijn erg leuk. Er wordt goed op je gelet en er is ook tijd voor een grapje tussendoor. Ook de voedingscoaching is super. Er wordt met je mee gedacht en samen ontwikkel je een eetpatroon dat bij jou past.

Sandra Franssen van Aaken heeft Topfitt beoordeeld 5 sterren

Ook voor de small group trainingen ben je hier op het juiste adres! Er heerst een fijne sfeer en of je nu intensief wil boksen of heerlijk buiten gaat bootcampen, alle lessen worden met veel enthousiasme en door Top trainers gegeven!

Peggy Castelijns-Graat heeft Topfitt beoordeeld 5 sterren

Super leuke groepslessen. Je wordt erg gemotiveerd om telkens het uiterste van jezelf te geven.

Anneke Rombouts heeft Topfitt beoordeeld 5 sterren

Als je voor je gezondheid wil of moet afvallen dan is hij een top trainer hij weet je te motiveren om een gezond leven stijl te krijgen door te gezond en lekker eten en de goede begeleiding van sporten die hij geeft hij is een top trainer.

Marjolein Ansems-van Den Berg heeft Topfitt beoordeeld 5 sterren

Een TOP Personal Trainer, zeker een die ik iedereen zou aanraden als hij/zij wat aan zijn gewicht wil doen, en alles wat daar nog meer bij komt kijken!!!!!
Lucien is zelf super enthousiast en weet jouw telkens weer te Motiveren.

Suus van Rijswijck

Een hele fijne coach! Hij houdt je een spiegel voor en zet je tot nadenken!