Gratis proefles!

Personal Training Veldhoven

Woon je in Veldhoven en ben je op zoek naar een Personal Trainer in deze nabije omgeving? Dan ben je aan het juiste adres bij Topfitt in Eersel.

Topfitt beschikt over een Personal Training studio met ruime mogelijkheden om jouw fysieke en mentale doelen te bereiken om een gezonder en fitter leven te creëren. Met behulp van Personal Training ontvang je 1 op 1 trainingen waarin JIJ alleen centraal staat. Samen gaan we hard werken om je doelen te bereiken door middel van op maat gemaakte trainingen en voedingsadviezen. Bij Topfitt geloven we dat gezonder worden niet alleen te maken heeft met veel trainen en gezond eten, maar ook met het veranderen van je leefstijl. Door bewuste keuzes te maken kun je fitter, sterker en slanker worden. Wij bij Topfitt helpen je daar graag mee.

Trainen in de gezelligheid van een kleine groep

Topfitt in de omgeving Veldhoven biedt naast Personal Training ook Small Group Trainingen. Hierbij werk je aan je conditie, spierkracht en lenigheid in een dynamische groep voor nog meer sportplezier. Zo is het mogelijk om deel te nemen aan BoxingFitt, waarbij met name gewerkt wordt aan uithoudingsvermogen, conditie en buik-, bil-, been- en armspieren. Deze vrouwvriendelijke bokstraining biedt je een intensieve, maar vooral ook leuke les. Ook is het mogelijk om bij Topfitt Poweryoga of Bootcamp uit te oefenen. Wil je meer informatie over deze Small Group Trainingen? Neem dan gerust een kijkje op onze website.

Online Lifestyle Coaching bij Topfitt

Nieuw binnen Topfitt is ‘Online Lifestyle Coaching’. Hierbij sta je middels je laptop, tablet of smartphone ten alle tijden in contact met je persoonlijke Lifestyle Coach. Binnen dit programma ontvang je tevens voedingsadviezen en informatie en tips over trainingen, voeding en lifestyle om je leefstijl gezonder te maken. Daarnaast ontvang je elke vier weken een op maat gemaakt trainingsschema waarmee jouw vooraf opgestelde doelen bereikt kunnen worden. Samen met je Lifestyle Coach houd je de progressie in de gaten om te zien welke resultaten je boekt. Uiteraard is het mogelijk om dit programma in Veldhoven te volgen. Meer informatie over Online Lifestyle Coaching bij Topfitt vind je hier.

Neem contact op