Gratis proefles!

Personal Training Hapert

Ben je op zoek naar een Personal Trainer in de omgeving van Hapert? Dan ben je bij Topfitt in Eersel aan het juiste adres!

Topfitt is een Personal Training studio gevestigd in de buurt van Hapert. Bij Topfitt zijn we van mening dat Personal Training de meest efficiënte manier is om een fit, sterk en gezond lichaam te creëren. Wij weten als geen ander dat het werken aan een fit lichaam niet alleen te maken heeft met fysieke doelen bereiken, maar zeker ook met het verbeteren van je geestelijke gesteldheid om beter en zekerder in je vel te zitten dan ooit. Hier gaan we samen met jou aan werken. Daarnaast ontvang je van ons voedingscoaching op maat, lifestyle en training tips en gaan we natuurlijk 1 op 1 intensief aan de slag met jouw persoonlijke doelen.

Topfitt biedt meer

Naast Personal Training is er bij Topfitt in de omgeving van Hapert nog meer mogelijk. We verzorgen tevens Small Group Trainingen als BoxingFitt, Poweryoga en Bootcamp. Hierbij gaan we met een kleine groep aan de slag met een intensieve training voor een fitter en gezonder lichaam. Ervaar zelf ook de gezelligheid van een training in groepsverband, waarbij de trainer alsnog voldoende aandacht heeft om iedereen goed te begeleiden.

Nieuw bij Topfitt: Online Lifestyle Coaching

Topfitt in de omgeving Hapert biedt ook een online coaching programma, waarbij je altijd in contact staat met jouw lifestyle coach. Je ontvangt van ons elke 4 weken een nieuw persoonlijk trainingsschema dat op jouw doelen en wensen aansluit. Daarnaast ontvang je voeding coaching en een Mentaal Fitt E-book met veel interessante informatie en tips voor een gezondere lifestyle.

Neem contact op