Gratis proefles!

Personal Training Duizel

Ben je in de omgeving van Duizel op zoek naar een Personal Trainer? Dan ben je bij Luciën Klomp uit Duizel aan het juiste adres!

Luciën is de drijvende kracht achter Personal Training studio TopFitt in Eersel. “Het is mijn missie om vanuit mijn jarenlange ervaring en met een sterke betrokkenheid jou te helpen met het behalen van jouw doelen, het streven naar meer vitaliteit en meer gezondheid. Door middel van leuke en afwisselende trainingen zorg ik ervoor dat het lichaam steeds opnieuw geprikkeld wordt. Hierdoor word je sterker, slanker en fitter.”

Topfitt biedt Personal Training waarbij gewerkt wordt aan jouw persoonlijke doelen en wensen om op een efficiënte manier resultaten te bereiken. Samen gaan we werken aan een sterker, fitter en gezonder lichaam. Want wie zich goed voelt, heeft meer kansen op geluk en succes.

Small Group Trainingen bij Topfitt

In de omgeving van Duizel biedt Topfitt ook Small Group Trainingen. Hierbij wordt er in een klein gezelschap getraind aan je lichaam en geest. Topfitt biedt de trainingen: Poweryoga, Bootcamp en BoxingFitt. Deze trainingen staan garant voor een uitdagende en intensieve training. Ben je benieuwd hoe het is om te trainen in een klein groepsverband waarbij je de gezelligheid van de groep ervaart en alsnog voldoende begeleiding van de trainer ontvangt? Kom dan een keer langs bij Topfitt in Eersel om het te proberen!

Online Lifestyle Coaching bij Topfitt

Bij Topfitt in de omgeving van Duizel, is het ook mogelijk om gebruik te maken van ons nieuwe Online Lifestyle Coaching programma. Met dit programma sta je altijd in contact met je lifestyle coach en ontvang je op maat gemaakte trainings- en voedingsschema’s. We begeleiden en ondersteunen je op die manier naar een fitter en gezonder leven!

Neem contact op