Gratis proefles!

Personal Training Bladel

Ben je woonachtig in Bladel en op zoek naar een Personal Trainer in de omgeving? Dan zit je goed bij Topfitt in Eersel!

In de omgeving van Bladel vind je Personal Training studio: Topfitt. Bij Topfitt zijn we ervan overtuigd dat Personal Training de meest effectieve manier is om een gezond, fit en sterker lichaam te ontwikkelen. Wij werken samen met jou niet alleen aan fysieke doelen, maar helpen je ook waar nodig om mentaal beter in je vel te zitten voor een gezondere leefstijl. Bij Topfitt Personal Training voorzien we je ook van lifestyle en training tips, voedingscoaching op maat en gaan we uiteraard 1 op 1 aan het werk om jouw persoonlijke doelen te bereiken voor een fitter en gezonder leven!

Small Group Trainingen Bladel

In de omgeving van Bladel is er naast Personal Training nog meer mogelijk bij Topfitt in Eersel. We bieden tevens trainingen aan in een klein groepsverband. Zo ervaar je de gezelligheid van het trainen in een groep en heeft de trainer voldoende aandacht om ieder individu goed te begeleiden. Topfitt in de omgeving Bladel biedt de trainingen: Bootcamp, Poweryoga en BoxingFitt aan. Wil je dit een keer proberen? Dan kan dat vrijblijvend!

Online Lifestyle Coaching bij Topfitt

Ook is het bij Topfitt in de omgeving Bladel, mogelijk om je aan te sluiten bij ons nieuwe Online Lifestyle Coaching programma. Hierbij sta je altijd in contact met je persoonlijke Lifestyle Coach en ontvang je trainings- en voedingsschema’s op maat. Ideaal voor diegene die graag willen werken aan een gezonder en fitter leven en Personal Training te duur vinden, maar wel die stok achter de deur en begeleiding waarderen. Topfitt in de omgeving van Bladel helpt je graag!

Neem contact op