Gratis proefles!

Personal Training Bergeijk

Ben je in de nabije omgeving van Bergeijk op zoek naar een Personal Training studio? Dan ben je aan het juiste adres bij Topfitt in Eersel.

Ben jij op zoek naar manieren om een gezondere leefstijl te creëren en een fitter en sterker lichaam op te bouwen? Dan helpen wij bij Topfitt je graag met een Personal Trainer. Met Personal Training worden jouw persoonlijke doelen en wensen op een rijtje gezet en daar gaan we vervolgens samen mee aan de slag. Met behulp van persoonlijke trainingen en op maat gemaakte voedingsschema’s, werken we gezamenlijk aan het veranderen van je leefstijl op een bewuste manier. We leren je om gezonder te leven voor een fysiek én mentaal fitter leven.

Topfitt is meer dan Personal Training alleen

Naast Personal Training biedt Topfitt in de nabije omgeving van Bergeijk, tevens Small Group Trainingen. Hierbij wordt op kleinschalig niveau een training gegeven in groepsverband. De trainer heeft op die manier voldoende aandacht om ieder individu de gewenste begeleiding te geven en tijdens trainingen in groepsverband ondervind je de gezelligheid van het trainen met anderen. Topfitt biedt de trainingen: BoxingFitt, Bootcamp en Poweryoga. Deze trainingen zijn o.a. gericht op het verbeteren van je conditie, spierkracht en lenigheid.

Altijd in contact met jouw Lifestyle Coach

Sinds kort is het in de omgeving van Bergeijk ook mogelijk om het Online Lifestyle Coaching traject van Topfitt in Eersel te volgen. Hierbij sta je altijd in contact met je persoonlijke Lifestyle coach en ontvang je regelmatig nieuwe op maat gemaakte trainingsschema’s en voedingsadviezen. Ook wanneer je het Online Lifestyle Coaching programma volgt word je progressie bijgehouden door ons door middel van meten en wegen. Op die manier kunnen we de resultaten bekijken en waar nodig je schema aanpassen om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Uiteraard ben je altijd welkom om hier meer informatie over op te vragen via info@topfitt.nl.

Neem contact op