TopFitt Instagram

Small Group Training

Topfitt in Eersel biedt diverse trainingen aan die in een kleine groep worden uitgevoerd. Hierdoor is er voldoende aandacht voor ieder individu én kent het de gezelligheid van een training in groepsverband. We bieden drie soorten Small Group Training aan zodat er voor ieder wat wils is. Lijkt het je leuk om een keer een les te proberen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

BOXINGFITT

Dé ultieme fitnesssensatie. Bij deze vrouwvriendelijke bokstraining bij Topfitt in Eersel wordt er intensief gewerkt met onder andere bokshandschoenen en trainerpads. Er is geen sprake van fysiek contact bij boxingfitt wat normaal wel het geval is bij boksen. Verder bevat de training alle elementen van een echte bokstraining.

Je leert zowel het boksen zelf, als het trainer zijn. Er wordt gewerkt aan je krachtuithoudingsvermogen, conditie, buik-, been-, bil- en armspieren.

Probeer deze leuke en intensieve les nu eens gratis. Bel of mail vrijblijvend voor meer informatie!

Dinsdag    19.30
Zaterdag   10:00


BOOTCAMP

Bootcamp is hot! Wil jij conditie, kracht, souplesse en explosiviteit opbouwen? Dan ben je bij Topfitt in Eersel aan het juiste adres.
Bootcamp is een cardiovasculaire en spierversterkende fullbody workout. Ongeacht geslacht, postuur, leeftijd of conditie kun je deelnemen aan onze bootcamp lessen. Deze zijn voor iedereen toegankelijk. De training bestaat onder andere uit fitnessoefeningen, hardlopen en intervaltrainingen. Onze bootcamp lessen in zijn allemaal in de natuur van Eersel en omgeving.
Kortom: een heerlijke groepstraining in de buitenlucht. Let’s go back to basic!

Elke 1ste zondag van de maand houden we een Bootcamp op een leuke locatie om 10.00

Elke 3de woensdag van de maand houden we een Bootcamop op ter Spegelt om 18.30

Circuit Training

In deze high intensity les wordt het gehele lichaam getraind met functionele materialen, alles is mogelijk.... Er wordt gewerkt in een circuit vorm waarbij spierversterkende oefeningen worden afgewisseld met conditionele vormen.

De ervaren trainer zorgt telkens voor een leuke, dynamische les, die zorgt dat jij tot het uiterste gaat.

Donderdag om 19.30

 

Schrijf je nu in