Gratis proefles!

Voordelen van Businessfitt voor jou en je onderneming

Omdat veel ondernemers trainen bij Topfitt, hebben we een speciaal trainingsprogramma voor hen ontwikkeld. Het Businessfitt programma bestaat uit de unieke combinatie van wekelijkse small group trainingen en eventueel persoonlijke begeleiding voor jou of voor je medewerker(s). De focus van de trainingen ligt op verantwoord maar uitdagend bewegen en juiste mindset creëren zodat je er optimaal voor je bedrijf en personeel kan zijn. We schenken daarbij veel aandacht aan rug, buik, nekspieren om rug- en nekklachten, een veelvoorkomend probleem bij ondernemers, te voorkomen.  Je traint samen met een kleine groep (3-10) gelijkgestemden, waardoor je ongetwijfeld gemotiveerd en geïnspireerd raakt door collega-ondernemers. Niet alleen op het gebied van sport.

We richten ons tijdens de trainingen ook op je mentale weerbaarheid, conditie en fun door te boksen (zonder sparren) met elkaar! Alleen bewegen en trainen voor een gezond lichaam en geest is niet voldoende, maar juist het makkelijkste om te doen in theorie. Onderzoeken laten namelijk zien dat ondernemers die de populaire bedrijfsfitness aanbieden aan personeel juist niet de groep non- movers bereikt. Vooral de intrinsiek gemotiveerde personeelsleden maken dan gebruik van de secundaire arbeidsvoorwaarde (wat ook prima kan zijn) en niet de groep “uitvallers”.

Hier zijn andere skills voor nodig en wij bieden die aan voor de werkgever of -nemer indien dat nodig blijkt.

Waarom Topfitt?

Onze private gym biedt alle ruimte om op jouw eigen tempo aan je gezondheid en vitaliteit te werken. Jij bepaalt jouw eigen pad en wij zijn er om jou de juiste ondersteuning te bieden, zowel op fysiek als mentaal gebied.

Deelname aan businessfitt

Voor een optimaal resultaat gaan we bij dit progamma uit van 6 maanden. Hiervoor biedt Topfitt verschillende mogelijkheden:

  • 1 keer per week deelname aan de exclusieve groepstraining.
  • 2 keer per week deelname aan de exclusieve groepstraining.
  • 1 keer per week deelname aan exclusieve groepstraining en 1 keer per week 1-op-1 training van een half uur met een personal trainer.

De exclusieve groepstrainingen vinden plaats op dinsdag middag van 16:30 – 17:15 uurwoensdag ochtend 07:15 – 08:00 uur, donderdag middag van 16:30 – 17:15 uur en vrijdag ochtend 07:15-08:00 uur. Personal trainingssessies worden in samenspraak met jou gepland. Het reguliere groepslesrooster vind je hier.

Daag jij jezelf uit om (weer) Businessfitt te worden? 

 

Ontvang meer informatie over Businessfitt

We starten met een nieuwe groep op woensdag 1 maart!