90 dagen Shaping Challenge
TopFitt Instagram
Bootcamp Topfitt EerselSmall Group Training

Topfitt in Eersel biedt diverse trainingen aan die in een kleine groep worden uitgevoerd. Hierdoor is er voldoende aandacht voor ieder individu én kent het de gezelligheid van een training in groepsverband. We bieden drie soorten Small Group Training aan zodat er voor ieder wat wils is. Lijkt het je leuk om een keer een les te proberen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
 

BOXINGFITT

Dé ultieme fitnesssensatie. Bij deze vrouwvriendelijke bokstraining bij Topfitt in Eersel wordt er intensief gewerkt met onder andere bokshandschoenen en trainerpads. Er is geen sprake van fysiek contact bij boxingfitt wat normaal wel het geval is bij boksen. Verder bevat de training alle elementen van een echte bokstraining.

Je leert zowel het boksen zelf, als het trainer zijn. Er wordt gewerkt aan je krachtuithoudingsvermogen, conditie, buik-, been-, bil- en armspieren.

Probeer deze leuke en intensieve les nu eens gratis. Bel of mail vrijblijvend voor meer informatie!

Dinsdag    19.30
Zaterdag   10:00


BOOTCAMP

Bootcamp is hot! Wil jij conditie, kracht, souplesse en explosiviteit opbouwen? Dan ben je bij Topfitt in Eersel aan het juiste adres.
Bootcamp is een cardiovasculaire en spierversterkende fullbody workout. Ongeacht geslacht, postuur, leeftijd of conditie kun je deelnemen aan onze bootcamp lessen. Deze zijn voor iedereen toegankelijk. De training bestaat onder andere uit fitnessoefeningen, hardlopen en intervaltrainingen. Onze bootcamp lessen in Eersel zijn allemaal in de natuur.
Kortom: een heerlijke groepstraining in de buitenlucht. Let’s go back to basic!

Elke eerste zondag van de maand houden we een Bootcamp op een leuke locatie om 10.00

BBB / Circuit Training

Nieuw bij Topfitt!

In deze high intensity les wordt het gehele lichaam getraind met functionele materialen, alles is mogelijk.... Er wordt extra de nadruk op de benen, billen en buik gelegd.

De ervaren trainer zorgt telkens voor een leuke, dynamische les, die zorgt dat jij tot het uiterste gaat.

Donderdag om 19.30

 

Schrijf je nu in